Distributie

Vervoer van A naar B kan iedereen toch?

Gecombineerd vervoer met uitgekiende routes en op afgesproken tijden daar komt meer bij kijken. Mostert Transport heeft 90 jaar ervaring in distributie en weet hoe belangrijk het is dat de zending op tijd geleverd wordt maar ook conform afspraak!

Met behulp van de modernste technieken slaagt Mostert Transport erin dagelijks ruim 700 zendingen op de plaats van bestemming te bezorgen.

Onze kracht: een eigen distributienetwerk met gemotiveerde chauffeurs met korte lijnen zonder tussenkomst van derden of overslagpunten.

Uw voordeel: uw goederen komen in de juiste hoeveelheid op het afgesproken moment aan.

KIOC

KIOC is het Klant Informatie en Ondersteunings Centrum van Mostert Transport. KIOC is een speciaal door Mostert Transport ontwikkeld systeem waardoor u (onze klant) direct inzicht kunt krijgen in gegevens welke voor u van belang kunnen zijn.

Bijvoorbeeld de status van uw transport opdrachten. Zijn deze reeds door onze gepland? Wat is de verwachte levertijd? Is uw zending correct uitgevoerd e.d. Indien u uw voorraden door Mostert Transport laat beheren, heeft u op elk gewenst tijdstip de mogelijkheid om uw actuele voorraadpositie te controleren, of de voortgang van uw order-pick opdrachten te volgen.

Om gebruik te maken van het Klant Informatie en Ondersteunings Centrum van Mostert Transport, dient u te beschikken over een inlognaam en wachtwoord. U wilt tenslotte niet dat 'vreemden' inzage hebben in uw gegevens. Mostert Transport heeft juist aan de beveiliging van dit systeem zeer veel aandacht besteed.

Heeft u reeds een KIOC-account van Mostert Transport gekregen, gebruik dan de link hieronder. Heeft u nog geen account, maar wilt u dit wel? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk voor u in orde maken!
Ga naar KIOC
Bent u geïnteresseerd, bel dan 071 - 541 24 21.
Of stuur een e-mail naar: info@mostert-transport.nl