Geschiedenis

Mostert Transport is een familiebedrijf wat reeds 90 jaar actief is in het transport. In 1981 is het bedrijf overgenomen door Dhr. M.M. van den Bogerd.

Door overname van het eigen vervoer van diverse opdrachtgevers is Mostert erin geslaagd in 40 jaar tijd uit te groeien tot een toonaangevende logistieke dienstverlener welke actief is op diverse terreinen binnen de logistieke keten.

Enkele mijlpalen uit de geschiedenis van Mostert Transport:

1970 - Start zelfstandig transport door Dhr. M.M. van den Bogerd
1972 - Overname eigen vervoer HTI
1975 - Overname eigen vervoer Van Stolk
1981 - Overname Mostert Transport BV
1990 - Nieuw Logistiek centrum in Leiderdorp
2011 - Overname Gordijn Logistiek

Mostert Transport heeft als doelstelling een volwaardig logistieke dienstverlener te zijn en op pro-actieve wijze en in nauwe samenwerking met de klant de integrale logistieke keten verder optimaliseren en professionaliseren.

Een samenwerking gebaseerd op continue verbetering, meten is weten. Informatie uitwisseling en een gestructureerd overleg.

KIOC

KIOC is het Klant Informatie en Ondersteunings Centrum van Mostert Transport. KIOC is een speciaal door Mostert Transport ontwikkeld systeem waardoor u (onze klant) direct inzicht kunt krijgen in gegevens welke voor u van belang kunnen zijn.

Bijvoorbeeld de status van uw transport opdrachten. Zijn deze reeds door onze gepland? Wat is de verwachte levertijd? Is uw zending correct uitgevoerd e.d. Indien u uw voorraden door Mostert Transport laat beheren, heeft u op elk gewenst tijdstip de mogelijkheid om uw actuele voorraadpositie te controleren, of de voortgang van uw order-pick opdrachten te volgen.

Om gebruik te maken van het Klant Informatie en Ondersteunings Centrum van Mostert Transport, dient u te beschikken over een inlognaam en wachtwoord. U wilt tenslotte niet dat 'vreemden' inzage hebben in uw gegevens. Mostert Transport heeft juist aan de beveiliging van dit systeem zeer veel aandacht besteed.

Heeft u reeds een KIOC-account van Mostert Transport gekregen, gebruik dan de link hieronder. Heeft u nog geen account, maar wilt u dit wel? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk voor u in orde maken!
Ga naar KIOC
Bent u geïnteresseerd, bel dan 071 - 541 24 21.
Of stuur een e-mail naar: info@mostert-transport.nl